Традиції "розстріляного відродження" в художній та літературознавчій практиці діаспори - Лущій, С. (Слово і Час, 2017)
У статті проаналізовано шляхи осмислення письменниками та критиками діаспори кращих здобутків вітчизняної літератури 1920 – 1930-х років.