Верлібр Емми Андієвської: формально-структурні та внутрішньо-змістові характеристики - Астапенко, І. (Слово і Час, 2017)
У статті проаналізовано специфіку верлібру Емми Андієвської ХХІ ст. на формально- структурному та внутрішньо-змістовому рівнях, досліджено його постмодерну природу. Розглянуто два типи верлібру поетки – верлібр-мініатюру та сюжетний верлібр.