Метамова роману "UROBOROS" Олега Сича - Люднова, А. (Слово і Час, 2017)
Стаття фокусується на інтертекстуальному аспекті роману “UROBOROS” Олега Сича. Визначено найчастотніші інтертекстеми: алюзії та ремінсценції на філософію, психологію, фольклор, релігію, мистецтво та літературу. Окреслено їх семантичне навантаження.