Своєрідність художньої деталі в повісті П. Загребельного "Гола душа" - Черкас, О. (Слово і Час, 2017)
У статті проаналізовано специфіку художньої деталі в повісті П. Загребельного “Гола душа”. Зокрема, її систематизовано за п'ятьма видовими групами (портретна, парна, змішана, психологічна, мовна). Розкрито функціональні можливості та з'ясовано особливості використання різних видів цього художнього засобу в повісті “Гола душа”.