Народження Афродіти з морської піни: література Американського Ренесансу та її популярні джерела - Філоненко, С. (Слово і Час, 2017)
Рецензія на книгу: Калініченко М. М. Американський Ренесанс в контексті популярної культури Сполучених Штатів першої половини ХІХ століття : монографія. – Рівне: О. Зень, 2017. – 208 с.