Праці співробітників Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України за 2016 рік (підготували Тетяна Стальна, Наталя Кикоть) (Слово і Час, 2017)
Подано бібліографічні матеріали, підготовлені на основі електронних баз даних і картотеки праць співробітників Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України, річних звітів науковців за 2016 р.