Ключі до таємниці світу - Сулима, В. (Слово і Час, 2017)
Рецензія на книгу: Ігор Ісіченко, архиєпископ. Війна барокових метафор. "Камінь” Петра Могили проти "підзорної труби” Касіяна Саковича. – Харків: Акта. – 2017. – 348 с.