Алхімія слова: вимір сучасного українського бестселера - Белімова, Т. (Слово і Час, 2017)
У статті розглянуто основні риси бестселера, його проекцію і сприйняття в українському гуманітарному просторі. Окреслено розвиток національного бестселера, поява якого стала можливою у зв'язку з масовим книгодрукуванням в Україні та виходом на книжковий ринок великих видавництв.