Із зали засідань Президії НАН України (12 червня 2019 р.) (Вісник НАН України, 2019)
На засіданні Президії НАН України 12 червня 2019 року розглядалися такі питання: дослідження і розробки в галузі радіаційного матеріалознавства для забезпечення сталої ядерної енергетики України (доповідач — член-кореспондент НАН України В.М. Воєводін); про виконання науково-технічних проектів установ НАН України у 2018 році (доповідач — академік НАН України А.Г. Наумовець); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.