75-річчя академіка НАН України В. М. Шульги (Вісник НАН України, 2019)
16 серпня 2019 р. виповнюється 75 років відомому вченому в галузі радіофізики і радіоастрономії, доктору фізико-математичних наук, професору, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної премії України, академіку НАН України Валерію Михайловичу Шульзі.