Вплив реологічних властивостей дисперсної системи на показники полірування підкладок із ситалу - Філатов, Ю.Д.; Сидорко, В.І.; Сохань, С.В.; Ковальов, С.В.; Панова, А.М.; Ковальов, В.А.; Гаращенко, В.В.; Вєтров, А.Г. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2019)
Метою даного дослідження є вивчення закономірностей впливу реологічних властивостей дисперсної системи на показники процесу полірування ситалових підкладок.