Исследование на физической модели с верхней продувкой газодинамического напора и параметров струи при ее истечении из кольцевого коаксиального щелевого сопла в жидкую ванну - Семыкин, С.И.; Голуб, Т.С.; Дудченко, С.А.; Вакульчук, В.В. (Фундаментальные и прикладные проблемы черной металлургии, 2018)
Метою роботи є дослідження на фізичної моделі кисневого конвертера взаємодії кисневої струменя, що витікає з коаксіального щілинного сопла, з залізовуглецевих розплавом.