Калакура Я. С. Методологія історіографічного дослідження: науково-методичний посібник - Ясь, О. (Історіографічні дослідження в Україні, 2017)
Рецензія на книгу: Калакура Я. С. Методологія історіографічного дослідження: науково-методичний посібник. – Київ: ВПЦ "Київський університет", 2016. – 319 с.