Створення історичного образу Східної Європи в науково-освітньому середовищі Австрії у міжвоєнний період - Барвінська, П.І. (Інститут української археографії та джерелознавства імені М.С. Грушевського НАН України, 2009)
Розглянуто процес формування нової концепції історії Східної Європи в науково-освітніх закладах Австрії у міжвоєнний період з урахуванням політичних і особових чинників.