«Петлюровцы» и «галичане» – попытка интеграции украинских государственных органов в 1918-1919 гг. - Кротофиль, М. (Інститут української археографії та джерелознавства імені М.С. Грушевського НАН України, 2009)
В статті досліджуються спроби інтегрування державних організмів УНР та ЗУНР. Розглянуті напрями взаємодії держав у воєнній сфері, визначені причини їх провалу.