"Виховання українського громадянства во время люте”: Рецензія на книгу: Єфремов С. Personalia: Публіцистика 1899–1917 років: "Значущі Інші”: статті, посвяти, сильветки, некрологи, рецензії, полеміка): в 2 томах - Демченко, Т.; Гейда, О. (Історіографічні дослідження в Україні, 2018)
Рецензія на книгу: Єфремов С. Personalia: Публіцистика 1899–1917 років: "Значущі Інші”: статті, посвяти, сильветки, некрологи, рецензії, полеміка): в 2 томах / Упоряд. С. Г. Іваницька. Том 1. Запоріжжя; Херсон: Грінь Д. С., 2016. 468 с.; Том 2. Херсон: Видавничий дім "Гельветика”, 2018. 488 с.