80-річчя члена-кореспондента НАН України В. Л. Мазура (Вісник НАН України, 2019)
28 жовтня виповнилося 80 років відомому вченому-матеріалознавцю, доктору технічних наук, професору, лауреату Державної премії України, заслуженому діячеві науки і техніки України, члену-кореспонденту НАН України Валерію Леонідовичу Мазуру.