Місто на кордоні: Кам’янець-Подільський на початку 1920-х рр. - Подкур, Р. (Регіональна історія України, 2014)
Досліджуються особливості життя населення прикордонного міста Кам’янця-Подільського на початку 1920-х рр. Акцентується увага на методах формування більшовиками політичної лояльності місцевого населення.