Міжетнічні відносини грецького населення Приазов’я у ХІХ – першій половині ХХ ст. - Арабаджи, С. (Регіональна історія України, 2014)
Стаття присвячена аналізу етносоціальної структури населення Приазов’я та особливостей системи грецького самоврядування на цій території у хронологічних межах ХІХ – першої половини ХХ ст. Аналізуються негативні наслідки культивованої грецькими громадами відособленості, яка гальмувала налагодження нормальної системи міжетнічних відносин в регіоні.