Греки Надазов’я в пошуках свого місця в історії України: нотатки за невиданими джерелами 1950-х – 1960-х років - Чернухін, Є. (Регіональна історія України, 2014)
Невидані джерела приазовських істориків-крєзнавців, що збереглися в архіві Андрія Білецького та Тетяни Чернишової, дають можливість розглянути деякі соціальні устремління грецької спільноти кінця 1950-х – початку 1960-х років. У працях греків-краєзавців піднімалися питання національної ідентичності, збереження історичної пам'яті та поваги до одного з корінних народів України.