Новые книги (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2018)
Технічна диагностика матеріалів і конструкцій: У 8-ми томах. Том. З Моніторинг напруженого стану елементів конструкцій з викори¬станням електромагнітних хвиль оптичного діапазону. Л М. ГІобанов, Л. І. Муравський, В. А. Півторак, Т.І. Вороняк. - Львів: «Простір-М», 2017. - 340 с.