Інституалізація національної політики більшовиків та формування її болгарського напрямку в УСРР - Грищенко, Ю. (Регіональна історія України, 2015)
У статті аналізуються основні напрямки національної політики більшовиків та їх реалізація в середовищі українських болгар.