Дослідження класу впорядкованих двомісних k-значних функцій виду (φ1(х1)+φ2(х2)) mod k - Коноплянко, З.Д.; Терещук, К.П. (Фізико-механічний інститут ім. Г.В. Карпенка НАН України, 2009)
Досліджено метричні властивості двомісних k-значних комутаційних функцій виду mod, що становлять логічну основу проектування спеціалізованих обчислювальних засобів.