Договірно-правова база з питань кордону й двосторонніх прикордонних відносин України та Російської Федерації в 1990-х – 2000-х рр. - Дмитрук, В. (Регіональна історія України, 2016)
У статті розглядається стан договірно-правової бази з питань кордону й двосторонніх прикордонних відносин, аналізуються основні проблеми, пов’язані з невирішеністю кордонних суперечок між Україною і Російською Федерацією в 1990-х – 2000-х рр.