Кримський вузол на вишиванці - Якубова, Л. (Регіональна історія України, 2017)
Стаття присвячена осмисленню базових проблем української національної політики в контексті загострення кримського питання на сучасному етапі. Аналізуються причини та наслідки кризи української національної свідомості, пропонуються шляхи етнополітичної стабілізації в Кримському регіоні.