Питання делімітації та демаркації сухопутної частини українсько-російського державного кордону в нормативно-правовій базі України - Дмитрук, В. (Регіональна історія України, 2017)
У статті розглядається стан нормативно-правової бази України з питання делімітації та демаркації сухопутної частини українсько-російського державного кордону та основні проблеми позначення кордону на місцевості.