Суспільно-політичний простір Криму на периферії "русского мира" - Якубова, Л. (Регіональна історія України, 2018)
В статті підсумовуються наслідки анексії Криму в суспільно політичній царині та прогнозуються подальші шляхи розвитку геополітичної ситуації в регіоні.