Договірно-правова база з питань кордону України та Республіки Білорусь у 1990-х — 2000-х рр. - Дмитрук, В. (Регіональна історія України, 2018)
У статті розглядається стан договірно-правової бази з питань кордону й двосторонніх прикордонних відносин, аналізуються основні напрями діяльності, пов'язані з налагодженням прикордонного співробітництва, делімітацією та демаркацією кордону між Україною і Республікою Білорусь у 1990-х — 2000-х рр.