Порівняльний аналіз морфологічного і гістохімічного стану ендометрію після отримання ооцитів при різних схемах підтримки лютеїнової фази - Луцький, А.С.; Омельченко, О.А. (Міжнародний медичний журнал, 2018)
Проаналізовано результати вивчення морфологічних і гістохімічних змін в ендометрії у жінок-донорів, у яких на п’яту добу після забору ооцитів використовувалися різні схеми підтримки лютеїнової фази. Зроблено висновок про те, що найбільш виражена готовність ендометрію до імплантації бластоцисти відзначається у жінок, які отримували високоочищений прогестерон для підшкірного введення у поєднанні з його внутрішньопіхвовою формою у вигляді гелю (90 мг).