Аналіз причин формування фармакорезистентності епілепсії у дітей та шляхи її подолання - Сухоносова, О.Ю. (Міжнародний медичний журнал, 2018)
Подано результати аналізу чинників абсолютної та відносної фармакорезистентності епілепсії у дітей. Показано, що астено- та ятрогенні причини фармакорезистентності підлягають корекції.