Діагностичні критерії синдрому полікістозних яєчників - Кузьміна, І.Ю.; Жулікова, М.В. (Міжнародний медичний журнал, 2018)
Проведено обстеження жінок репродуктивного віку із синдромом полікістозних яєчників. На основі отриманих даних клінічного перебігу та особливостей діагностики захворювання розроблено діагностичні критерії цієї патології.