Значення променевої діагностики в оцінці ефективності екстра-інтракраніального мікроанастомозу при лікуванні стенотично-оклюзивної патології брахіоцефальних артерій - Гарматіна, О.Ю.; Мороз, В.В.; Красільніков, Р.Г.; Гречаник, О.І. (Міжнародний медичний журнал, 2018)
Проведено аналіз результатів хірургічного лікування пацієнтів зі стенотично-оклюзивною патологією брахіоцефальних артерій за показниками церебральної гемодинаміки до та після створення екстра-інтракраніального мікросудинного анастомозу. Оцінено можливості перфузійної мультиспіральної комп’ютерної томографії та дуплексної сонографії у судинній хірургії.