Іcторія, особливості архітектури та реставрації дзвіниці Троїцько-Іллінського монастиря - Миколайко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2019)
У статті йдеться про історію будівництва дзвіниці Троїцько-Іллінського монастиря у Чернігові, характеризуються її архітектурні особливості та подано історію ремонтів і реставрації в різні часи.