Метричний запис про народження та хрещення Михайла Петровича Старицького (до 180-річчя з дня народження) - Кравцов, А. (Сiверянський лiтопис, 2019)
Статтю присвячено пошуку оригінальних документів про дату народження Михайла Петровича Старицького. Розглядаються можливі місця зберігання такої інформації. Аналізуються причини та джерела впровадження у науковий обіг помилкової дати. Публікується виявлений документ із виписом з метричної книги про народження Михайла Старицького.