Результати створення бази даних дітей із пароксизмальними станами у Харківській області та перспективи її застосування - Сухоносова, О.Ю. (Міжнародний медичний журнал, 2019)
Подано результати створення бази даних дітей із пароксизмальними станами у Харківській області. Показано її доцільність та перспективи застосування.