Диференційні підходи до вибору лікувальної тактики у хворих на гіперпластичні процеси ендометрію - Вєсіч, Т.Л.; Качайло, І.А. (Міжнародний медичний журнал, 2019)
Вироблено диференційований підхід до вибору лікувальної тактики та методів оптимізації ведення хворих із гіперпластичними процесами ендометрію, який ґрунтується на клінічних і морфологічних особливостях перебігу захворювання і передбачає системний вплив на ендокринні та метаболічні процеси в організмі.