Порівняльна оцінка ефективності застосування малоінвазивних технологій лікування чотирьох локалізацій ушкоджень дистальних метаепіфізів довгих кісток - Бець, І.Г. (Міжнародний медичний журнал, 2019)
Шляхом клінічних досліджень обґрунтувано тактику лікування ушкоджень дистальних метаепіфізів довгих кісток зі зменшенням частки накісткового остеосинтезу та відповідним збільшенням частки малоінвазивних технологій. Порівняльна оцінка результатів лікування таких пацієнтів дає змогу говорити про ефективність і доцільність застосування запропонованої тактики лікування.