Особливості формування піноподій в ендометрії залежно від підтримки лютеїнової фази циклу у програмах екстракорпорального запліднення - Луцький, А.С. (Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, 2019)
Вивчено особливості формування піноподій в ендометрії залежно від способу підтримки лютеїнової фази при лікуванні безпліддя методом екстракорпорального запліднення. Доведено, що у пацієнток, яким підтримку лютеїнової фази проводили високоочищеним прогестероном для підшкірного застосування у дозі 25 мг (1 мл) 1 раз на добу та 90 мг внутрішньопіхвового прогестерону у вигляді гелю, дає найкращі результати при формуванні піноподій.