До історії організації робіт Ольвійської археологічної експедиції у 1930 р. - Каряка, О.В. (Археологія і давня історія України, 2015)
Публікація протоколів засідань Наукової ради Ольвійської археологічної експедиції 1930 р. Дані протоколи мають велике значення для історії дослідження античного міста Ольвія Понтійська та є унікальним джерелом про ранні етапи формування радянської школи антикознавства на Україні.