Огляд жуків-потаємців роду Euplectus (Coleoptera, Pselaphidae) фауни України - Кривошеєв, Р.Є. (Збірник праць Зоологічного музею, 2012)
На основі власних та колекційних зборів, а також літературних даних для фауни України наведено анотований список 17 видів роду Euplectus (Coleoptera, Pselaphidae), з яких 4 ─ E. duponti, E. infirmus, E. kirbii і E. validus ─ зареєстровано тут уперше. Укладено таблицю для визначення видів, що мешкають в Україні.