Нові знахідки маловідомих видів совок (Lepidoptera, Noctuidae) фауни степової зони України - Махіна, В.О.; Ключко, З.Ф. (Збірник праць Зоологічного музею, 2012)
Наведено нові данні щодо розповсюдження совок в степовій зоні України. Виявлено новий вид для фауни України ─ Cucullia virgaureae. Уперше зареєстровано для материкової частини України Chortodes morrisii. Наведено нові для регіональних фаун Дніпропетровської, Донецької, Миколаївської областей та АР Крим види.