Рецентні рукокрилі в колекції Палеонтологічного музею ННПМ НАН України - Годлевська, Л.В. (Збірник праць Зоологічного музею, 2013)
Опрацьовано та каталогізовано сучасні остеологічні матеріали з рукокрилих у фондах Палеонтологічного музею Національного науково-природничого музею НАН України ─ понад 750 одиниць зберігання, 36 видів 16 родів чотирьох родин (Rhinolophidae, Vespertilionidae, Molossidae та Phyllostomidae) з 9 країн світу. Більшість матеріалів походить з України, з 98 пунктів у 19 областях та АР Крим. З огляду на фауністичну та історіографічну цінність матеріалів наведено їх повний перелік.