Каталог колекції бабок (Odonata) Природничого музею Чернівецького національного університету - Смірнов, Н.А.; Андрющенко, Т.Г.; Ткебучава, І.Б. (Збірник праць Зоологічного музею, 2016)
Представлено каталог бабок, що зберігаються у фондах Природничого музею Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича. Колекція налічує понад 500 екз. бабок, що відносяться не менше як до 42 видів з 21 роду, 9 родин і 2 підрядів.