Надія Іванівна Іскова (1936 – 2002) до 80-річчя від дня народження - Балашов, І.О.; Корнюшин, В.В.; Король, Е.М. (Збірник праць Зоологічного музею, 2016)
Надія Іванівна Іскова — відомий український паразитолог, фахівець з трематод птахів, опублікувала близько 70 наукових праць, зокрема 5 монографій, дві з яких у серії «Фауна України». Описала 5 нових для науки видів трематод, лауреат премії ім. І. І. Шмальгаузена НАН України.