Пам’яті Святослава Григоровича Погребняка (1961-2016) - Колодочка, Л.О.; Барабанова, В.В. (Збірник праць Зоологічного музею, 2017)
Рідні, друзі, колеги з великим сумом та жалем сприйняли неочікувану для багатьох звістку про передчасну кончину Святослава Григоровича Погребняка, який пішов з життя 26 жовтня 2016 р. у віці 55 років.