Припонтійські етнокультурні впливи на території Західної Волині за доби бронзи - Охріменко, Г.В.; Скляренко, Н.В. (Археологія і давня історія України, 2010)
У статті розглядається вплив степових спільнот на культури Західної Волині у добу бронзи.