Вичинка шкіри: від домашнього заняття через громадське виробництво — до ремесла (на матеріалах ранньосередньовічних слов’янських поселень) - Войнаровський, В.М. (Археологія і давня історія України, 2010)
У статті розглянуто еволюцію вичинки шкіри від домашнього виробництва до ремесла.