Розкопки могильника черняхівської культури Шишаки у 2009 р. - Гейко, А.В. (Археологія і давня історія України, 2010)
Статтю присвячено результатам охоронних археологічних розкопок могильника черняхівської культури Шишаки в 2009 р.