З досвіду організації польових археологічних семінарів - Отрощенко, В.В.; Бровендер, Ю.М. (Археологія і давня історія України, 2010)
Стаття знайомить з досвідом проведення польових науково-практичних семінарів (ПНПС) на місцях тривалих розкопок відомих пам’яток археології в межах Луганської області.