Математична модель обґрунтування оптимального бойового складу збройних сил держави з позицій теорії відверненого збитку та з урахуванням економічних чинників - Можаровський, В.М.; Годзь, С.В. (Кибернетика и системный анализ, 2018)
Викладено суть та основний зміст математичної моделі обґрунтування оптимального бойового складу збройних сил держави з позицій теорії відверненого збитку та з урахуванням економічних чинників. Ця стаття є продовженням досліджень методичних аспектів обґрунтування бойового складу збройних сил держави з позицій теорії відверненого збиткуробничого капіталу не менша його ринкової вартості.